Vi erbjuder ventilationsservice i Malmö, Skåne.

Luften vi andas är en viktig del av våra liv. Många människor tänker dock inte på det förrän de börjar märka effekterna av dålig inomhusluftkvalitet.

Vi på Klimatonline hjälper dig gärna med din ventilation. Med oss kan du känna dig säker på att alla dina kunder eller anställda får en god inomhusluftkvalitet. Som företag arbetar vi med allt från rengöring och service till reparationer och filterbyten.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig bästa möjliga service och lösa eventuella problem på ett enkelt sätt. Vi arbetar i hela Skåne och erbjuder även ventilationstjänster till företag och privatpersoner i bland annat Malmö, Lund, Helsingborg, Landskrona med omnejd. Klimatonline har lång erfarenhet av att rengöra och serva ventilationssystem. Vi erbjuder våra tjänster i hela Skåne och kan hjälpa både företag och privatpersoner med sina ventilationsproblem.

Vi hjälper till exempel till med filterbyte, luftflödesmätning, kanalrengöring, reparationer och mycket mer. Hos oss är du i goda händer när det gäller luften du andas. Oavsett vilken typ av ventilationssystem du har installerat hemma eller på din arbetsplats kan vi lösa de flesta problem för dig. Vi jobbar med allt från mindre bostadsanläggningar till stora. Klimatonline erbjuder ventilationsrengöring och service för alla typer av installationer.

Våra installatörer har lång erfarenhet och hjälper bland annat till med filterbyte, luftflödesmätning och kanalrengöring. Vid behov kan vi även hjälpa till med reparationer. Hör av dig så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert.

För att hålla högsta kvalitet utbildas våra installatörer av Nilan. Vi erbjuder serviceavtal för ventilationssystem till mycket rimliga priser så att du kan känna dig helt trygg i ditt hem eller på din arbetsplats. Vi erbjuder även en tjänst där vi inspekterar huset innan du flyttar in så att du vet exakt vad det behöver. Det är bra att göra detta även om det inte finns något ventilationssystem installerat eftersom det ofta händer att bostaden inte uppfyller kraven i dagens byggregler.

Har du ett behov av ventilationsservice i Malmö, Skåne så tveka inte att höra av dig till oss!

Eller är du intresserad av ventilation från Nilan? Ta då en titt på vår webbutik för att beställa ert nya ventilationssystem.

Fr. 284.63 kr

Comfort-Serien CT150-302

Comfort CT150

Fr. 17 305.20 kr

Tillbehör

Installationskit

646.00 kr

Comfort-Serien CT150-302

Comfort 252 Top Polar

Fr. 28 747.13 kr