Högkvalitativa installationer av ventilation i Malmö

Med vår långa erfarenhet och kunskap om ventilation kan vi titulera oss specialister. Malmö är ett av våra huvudområden, vilket innebär att vi är bekanta med stadens alla behov.

Klimatonline är ett ventilationsföretag som levererar, installerar, dimensionerar och servar ventilationssystem.

Här möts du av professionella installatörer med bred branscherfarenhet. Detta garanterar att du alltid har ett flexibelt och optimalt ventilationssystem som uppfyller just dina behov.

Vi erbjuder marknadens bästa teknik, vilket innebär hög effektivitet och låg energiförbrukning för dig som kund. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar både före och efter leverans. 

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder och strävar efter att ge högsta möjliga servicenivå. Klimatonline har flera nöjda kunder i hela Malmö som använder oss regelbundet eftersom de känner sig trygga hos oss och uppskattar vår service.

Ventilation är en viktig faktor för ett bra inomhusklimat och energieffektivitet. Dagens ventilationsteknik har genomgått en stor utveckling och är mycket effektiv för att skapa ett bra inomhusklimat. Den kan också vara en viktig del av din energiförbrukning och därmed påverka din elräkning.

Väl ventilerade bostäder är också skyddade mot fuktskador. Luften i ett dåligt ventilerat hem tenderar att vara fuktig och kan leda till mögel på väggar och tak. Detta kan leda till att färgen flagnar, att tapeter lossnar och orsakar obehagliga mossiga lukter.

Mögel är skadligt för hälsan, eftersom det släpper ut sporer i luften som kan orsaka hudirritation, ögonirritation och andningsproblem. Mögel kan också skada byggnadens struktur genom att äta upp stommen.

Ett välventilerat hus förhindrar inte bara mögeltillväxt utan minskar också risken för fuktskador som orsakas av kondens på väggarna, vilket till exempel kan ruttna fönsterkarmar av trä. Det bidrar också till att förhindra skador som orsakas av torr luft, eftersom torr luft skadar träytor (särskilt golv) och skadar elektriska apparater (t.ex. motorer) på grund av statisk elektricitet som byggs upp.

Genom ett serviceansvar för flera stora och komplexa anläggningar, där ventilation är en viktig del av processen, har vi byggt upp en gedigen erfarenhet och effektiva rutiner för att hantera avancerad ventilation. Vi har bland annat utrustning och kompetens för att genomföra vibrationsmätningar, balansering och avancerade injusteringar.

Fr. 284.63 kr

Comfort-Serien CT150-302

Comfort CT150

Fr. 17 305.20 kr

Tillbehör

Installationskit

646.00 kr

Comfort-Serien CT150-302

Comfort 252 Top Polar

Fr. 28 747.13 kr