Varför man ska välja värmepump från Nilan

I över 40 år har vårt engagemang för forskning och utveckling lett oss till att skapa produkter som håller måttet: produkter som fungerar lika bra om 30 år som de gör idag. Nilan har ett brett utbud av lösningar för inomhusklimatet som täcker alla dina behov, från ventilation till klimatkontroll.

Med våra ventilations- och värmeåtervinningssystem kan du säkerställa den komfort du behöver utan att offra effektivitet eller låg energiförbrukning. Om du till exempel letar efter en helhetslösning som kan ventilera, värmeåtervinna, producera tappvarmvatten, ge komfortvärme och komfortkyla plus värma upp ditt hem, har vi det. Och om du bara vill ha ventilation? Det kan vi också göra.

För att kunna betjäna våra kunder bättre har vi skapat en webbplats där du kan hitta information om olika typer av värmepumpar och vilken som skulle passa bäst för dina behov. Dessutom får du en översikt över hur mycket varje typ av värmepump kostar, så att du kan välja rätt för din budget.

En Nilan värmepump är ett bekvämt och hållbart sätt att värma upp ditt hem. Den använder uteluft som energikälla, vilket gör den mycket billigare och miljövänligare än uppvärmning med olja eller el. Dessutom är den lätt att styra och du kan ha full kontroll över din värmepump via din mobil. Våra nya värmepumpar ger ännu mer komfort, en grönare miljö och ett bättre sätt att spara pengar på dina värmeräkningar.

På Klimatonline erbjuder vi alltid helhetslösningar när det gäller värmepumpar. Vi kontrollerar vårt eget schema och behöver aldrig förlita oss på externa entreprenörer. På så sätt slipper du som kund flera mellanhänder och vi kan garantera bästa möjliga installation av din värmepump.

Vi är specialiserade på alla typer av Nilan värmepumpar och vi är stolta över att kunna säga att våra kunder alltid är nöjda med oss, och vi har hållit oss kvar i branschen i många år tack vare de goda relationer vi bygger upp med våra kunder. De nya värmepumparna passar alla hus – oavsett om du bor i ett fristående hus, radhus eller flerbostadshus. Det enda du behöver är el. Och det är lätt att byta om du flyttar. 

Vi bygger relationer med våra kunder genom att erbjuda högkvalitativ support och tjänster utöver förstklassiga produkter. Vi erbjuder kostnadsfria installationer, utbyten och uppgraderingar när som helst under ditt köp. Vi erbjuder årliga underhållspaket så att du kan vara säker på att ditt system alltid fungerar optimalt.

Våra produktlinjer omfattar allt från små fläktar till större enheter avsedda för hela byggnader – så oavsett om du letar efter en enkel lösning eller något mer omfattande kan vi skräddarsy våra erbjudanden specifikt för dig.

Fr. 284.63 kr

Comfort-Serien CT150-302

Comfort CT150

Fr. 17 305.20 kr

Tillbehör

Installationskit

646.00 kr

Comfort-Serien CT150-302

Comfort 252 Top Polar

Fr. 28 747.13 kr