Om företaget

Klimatonline är svensk återförsäljare av värme- och ventilationsanläggningar från danska Nilan. Vi riktar oss till dig som privatperson som vill ha framtidens ventilation- och värmelösning för din bostad eller fastighet.

Med våra ventilation- och värmepumpslösningar från Nilan kan vi säkerställa ett behagligt inomhusklimat, låga driftskostnader och en minimal påverkan på klimatet. Energiförbrukningen reduceras och miljön skonas. Den årliga besparingen är ofta så stor att anläggningen betalt sig själv inom ett fåtal år.

Vi erbjuder bland marknadens mest energibesparande värmepumpar och ventilationsanläggningar. Att levererar produkter av hög kvalitet är viktigt för oss och vet vilket värde det ger för våra kunder. Med produkter från Nilan kan vi garantera längre livslängd än andra leverantörer på marknaden. I Nilans produkter används endast komponenter och material av högsta kvalitet och det krävs därmed inte samma underhållsnivå som produkter med lägre kvalitet.

Våra anläggningar kan användas i alla typer av lågenergi- och passivhus. Men även i hus eller lägenhet där man önskar en lägre energiförbrukning.

Låga driftskostnader tillsammans med en lång livslängd gör att vi kan garantera några av de mest totalekonomiskt fördelaktiga anläggningarna på marknaden och med den högsta kvalitén.